Flavius Crâznic

Managing Partner
Attorney at Law

 

Flavius Crâznic este avocat specializat în drept penal și drept penal-comercial.
După absolvirea Facultății de Drept a Universității București în 1994 a devenit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, parcurgând apoi toate treptele profesionale.

A activat în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pentru ca în perioada 1998-2010 să-și desfășoare activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (Parchetul General).

În decursul carierei de procuror a deținut mai multe funcții de conducere atât în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (DIICOT) cât și în cadrul altor instituții (Guvernul României – Oficiul Național Pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor unde a îndeplinit funcția de secretar de stat-membru al Plenului și Ministerul Justiției unde a fost consilier al ministrului justiției).

A participat la cursuri de pregătire organizate în Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană de Departamentul de Justiție al S.U.A., Academia FBI, Academia Europeana de Drept din Trier, Institutul Superior Internațional de Științe Criminale din Siracusa, Universitatea din Catania, Universitatea din Bayreuth, Universitatea din Pau, Universitatea „Rey Juan Carlos”, etc.

Din anul 2010 este avocat asigurând apărarea în special în cauze aflate pe rolul Direcției Naționale Anticorupție, Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Înaltei Curți de Casație și Justiție.

A fost distins cu DIPLOMA MERITUL JUDICIAR acordată de Președintele României.

 
descarca CV

Daniela Cristina Crâznic

Senior Partner
Avocat

 

Daniela Cristina Crâznic este avocat specializat în drept civil și comercial. A urmat cursurile Facultății de Drept a Universității București și cursuri de specializare în Drept și Relații Internaționale absolvind în 1991.

Și-a continuat pregătirea profesională absolvind Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Magistraților.
În anul 1991 a devenit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, ulterior promovând la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, activitatea desfășurată constând, în special, în susținerea în instanță a cauzelor penale și civile.

Din anul 1995 este avocat, profesând în domeniul dreptului civil și comercial.

 
descarca CV

Mircea Ciucă

Avocat

 

Mircea Ciucă este avocat specializat în drept penal, dar a abordat cu succes și cauze civile.
După absolvirea în 2010 a Facultății de Drept a obținut o Diplomă de Master în Ştiinţe Penale și a urmat cursurile Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

Lucrează în cadrul SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII de la înființare, recomandându-l pregătirea temeinică și profesionalismul de care dă dovadă în soluționarea cazurilor.

 
descarca CV

Călin Șega

Avocat

 

Călin Șega este avocat în cadrul SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în anul 2014, obținând ulterior diplome de Master în Științe Penale și Carieră Judiciară.

Și-a completat pregătirea prin stagii profesionale în cadrul unei societăți civile de avocați și Consiliului Superior al Magistraturii.

S-a alăturat echipei SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII în februarie 2018 desfășurându-și activitatea în cadrul departamentului de drept penal.

 
descarca CV

Ioana Oprea

Office Manager

 

Ioana Oprea este Office Manager-ul SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII.

S-a alăturat echipei noastre în 2017.

Ioana este persoana ce întâmpină cu un zâmbet fiecare client care ne trece pragul, dar și cea care asigură suportul administrativ al societății în cele mai mici detalii.

Pe lângă calitățile organizatorice și seriozitate, Ioana este o persoană  creativă și determinată, capabilă să ofere soluții pentru susținerea activității avocaților societății.

 

Georgiana-Elena Pasăre

Avocat

 

Georgiana-Elena Pasăre este avocat în cadrul SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” în anul 2018, iar în anul 2019 a urmat cursurile de master „Dreptul Afacerilor” din cadrul aceleiași Universități.

În perioada anilor de studiu și-a completat pregătirea prin desfășurarea  de stagii profesionale în cadrul unor Societăți Civile de Avocați și a unui Cabinet Individual de Avocat.

S-a alăturat echipei SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII în noiembrie 2018 desfășurându-și activitatea în cadrul departamentului de drept penal.

 
descarca CV

Cristian Daniel Ilie

Avocat

 

Cristian Daniel Ilie  este avocat în cadrul  SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității ,,Nicolae Titulescu” în anul 2018, obținând ulterior o diplomă de Master în Drept Financiar Bancar și al Asigurărilor în cadrul aceleiași universități.

Și-a completat pregătirea prin stagii profesionale în cadrul unei societăți civile de avocați și Tribunalului București.

S-a alăturat echipei SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII  în noiembrie 2019 desfășurându-și activitatea în cadrul departamentului de drept penal-comercial.

 
descarca CV

Cătălina Bengea

Contabil

 

Cătălina Bengea este contabil în cadrul  SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII.

A absolvit Facultatea de Administrație Publică și Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

S-a alăturat echipei SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII în septembrie 2020 desfășurându-și activitatea în cadrul departamentului financiar – contabil.