Flavius Crâznic

flavius-craznic

Flavius Crâznic

Managing Partner

Flavius Crâznic este avocat specializat în drept penal și dreptul afacerilor. După absolvirea Facultății de Drept a Universității București în 1994 a devenit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, parcurgând apoi toate treptele profesionale.

A activat în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pentru ca în perioada 1998-2010 să-și desfășoare activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (Parchetul General).

În decursul carierei de procuror a deținut mai multe funcții de conducere atât în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (DIICOT) cât și în cadrul altor instituții (Guvernul României – Oficiul Național Pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor unde a îndeplinit funcția de secretar de stat-membru al Plenului și Ministerul Justiției unde a fost consilier al ministrului justiției).

A participat la cursuri de pregătire organizate în Statele Unite ale Americii și Uniunea Europeană de Departamentul de Justiție al S.U.A., Academia FBI, Academia Europeana de Drept din Trier, Institutul Superior Internațional de Științe Criminale din Siracusa, Universitatea din Catania, Universitatea din Bayreuth, Universitatea din Pau, Universitatea „Rey Juan Carlos”, etc.

Din anul 2010 este avocat asigurând apărarea în special în cauze aflate pe rolul Direcției Naționale Anticorupție, Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Înaltei Curți de Casație și Justiție.

A fost distins cu DIPLOMA MERITUL JUDICIAR acordată de Președintele României.