Marius Neculcea

IMG_3802

Marius Neculcea

Senior Partner

Marius Neculcea,  fost Procuror General  al  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în perioada 2019- noiembrie 2022, s-a alăturat echipei de avocați de la SCPA CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII (www.craznic.ro) în calitate de SENIOR PARTNER și coordonează activitatea în domeniul dreptului penal al afacerilor pentru partea de vest a României, Austria și Ungaria.

Marius Neculcea este avocat specializat în dreptul penal al afacerilor, conferențiar universitar dr. la Facultatea de Științe Juridice în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiş” Arad și formator în cadrul Institutului Național al Magistraturii, având o bogată experiență dobândită în decursul carierei sale de peste 30 de ani la vârful justiției române.

Pe lângă funcțiile de conducere deținute în cadrul Ministerului Public, Marius Neculcea deține, din 2007, titlul științific de  DOCTOR în DREPT și este autor al unor lucrări și articole apărute în publicații de specialitate.

A absolvit cursuri de pregătire organizate de organizate de Federal Bureau of Investigation (FBI),  United States Department of State(USDOS),  International Narcotics and Law Enforcement Bureau (INL) și alte organizații prestigioase de aplicare a legii.

Marius Neculcea a fost distins, în anul 2002, cu diploma  „Meritul Judiciar” acordată de Președintele României, pentru rezultatele meritorii obținute în activitate, respectarea îndatoririlor prevăzute de lege şi calificativul anual de „foarte bine”.