Crâznic Și AsociaȚii

În luna aprilie 2016 am înființat, împreună cu Daniela Crâznic (fost procuror și avocat cu experiență), Societatea Civilă Profesională de Avocați CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII, firmă specializată în drept penal „clasic”,  drept penal-comercial, drept civil și drept comercial.

După 16 ani în magistratură (dintre care 12 ca procuror la Parchetul de pe lângă Înalta curte de Casație și Justiție) în anul 2010 am devenit avocat asociat într-o firmă de avocatură unde mi-am desfășurat activitatea până în martie 2016.

Deși societatea a avut rezultate profesionale și financiare remarcabile am simțit nevoia unui alt început.

Am realizat că, deși m-am străduit și am dedicat avocaturii tot timpul, din cauza supraaglomerării, nu am reușit întotdeauna să fiu, pentru fiecare client, avocatul pe care eu aș fi dorit să-l am în cazul în care aș fi apelat la un profesionist al dreptului.

Am încercat să tratez toți clienții la fel, cunoscând că pentru fiecare dintre ei cazul lui este cel mai important și, deși soluțiile au fost foarte bune sau bune în toate cauzele în care m-am ocupat personal de apărare, știu că puteam face mai mult dacă aș fi avut mai puține dosare în lucru.

Așadar, am hotărât să o iau de la capăt și să fac mai mult pentru clienții mei.

De aceea, Societatea Civilă Profesională de Avocați CRÂZNIC ȘI ASOCIAȚII va avea clienți mai puțini și avocați pregătiți să se dedice 100% apărării drepturilor acestora.

Flavius Crâznic
Managing Partner

Misiune

Misiunea noastră constă în apărarea drepturilor clienților.

În acest scop ne străduim ca prin profesionalismul nostru să oferim siguranță și să soluționăm problemele care ne sunt încredințate.

Valori

PROFESIONALISM - suntem o echipă bine pregătită, cu experiență, gata oricând să reacționăm așa cum trebuie. Pregătirea temeinică a cazurilor constituie baza apărării, iar tenacitatea ne face să nu renunțăm niciodată.

LOIALITATE - fără încredere nu putem atinge țelurile propuse. De aceea  suntem mereu fideli clienților noștri.

INTEGRITATE - suntem onești și ne ținem întotdeauna de cuvânt. Le spunem clienților adevărul, chiar dacă uneori nu le place.

RESPECT - ne respectăm clienții și pretindem același lucru din partea lor. Îi tratăm așa cum ne dorim să fim și noi tratați.

Viziune

Nu concepem decât lucrurile bine făcute și nu suntem mulțumiți până nu facem tot ce depinde de noi pentru apărarea drepturilor clienților. 

Suntem loiali până la capăt și dorim să fim din ce în ce mai buni.